Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σπύρος Γραμμένος συναντά το τρομπόνι του Jim Staridas (έχουν ξανασυναντηθεί αλλά λέμε τώρα) και μετά όλοι μαζί συναντούν τους Αέρα Πατέρα!

Καλά μαντέψατε! Τι πιο απαγορευμένο από τον ίδιο το Γραμμένο, το Σπύρο, τον Αμελή, αυτοπροσώπως, για την τελευταία εβδομάδα του πρότζεκτ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ!;

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 10:00 μμ, στο χώρο του Ορίζοντα Γεγονότων, Κατεχάκη 54 (δίπλα στο Μετρό "Κατεχάκη"), για μία και μοναδική φορά, και με ελεύθερη είσοδο, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Jim Staridas και οι Αέρα Πατέρα σε ένα ανεπανάληπτο ηλεκτρακουστικό jam session!


Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του. Πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του Χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς), ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του! Είναι 100 κιλά, οφιούχος ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες και τον συνοδεύουν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmakers.

Ο Jim Staridas γεννήθηκε στην Αυστραλία όπου έζησε και τα 20 πρώτα χρόνια του! Σπούδασε εκεί Jazz Τρομπόνι και διάφορα άλλα που δεν έχουν καμία σημασία! Είναι αρκετά ψηλός, έχει γενικά ανοιχτά χρώματα, του αρέσει η ελληνική Κουζίνα αλλά και το κινέζικο! Του αρέσει ο αθλητισμός και προπονείται καθημερινά αποφεύγοντας τις κυλιόμενες σκάλες του Μέτρο! Είναι ενεργό μέλος των “ΜeatballΜakers” και συμμετέχει και σε διαφορές άλλες Μπάντες (δεν θα κάνουμε διαφήμιση τώρα). Στον ελεύθερο του χρόνο κοιτάει το Ταβάνι… και καμιά φορά καταφέρνει και βλέπει μέσα απ’ αυτό!!! Αγαπημένο του χρώμα το Μπλε, δεν ασχολείται με την Φωτογραφία !

Οι Αέρα Πατέρα είναι οι Αέρα Πατέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου