Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΓΥΜΝΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ"


ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ!    ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥ!

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΓΥΜΝΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ"

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια έξω από κάθε λογική επίθεση στην καθημερινή ζωή, στο βιοτικό επίπεδο και κυρίως στην αξιοπρέπειά μας. Η πραγματικότητα κατασκευάζεται από τη μια στιγμή στην άλλη στα παρασκήνια, γύρω από τραπέζια κερδοσκόπων και πλασάρεται με ταχύτατους ρυθμούς από όλα τα Μέσα ενημέρωσης εν χορώ.
Τη μία μέρα πληροφορούμαστε ότι έχουμε γρίππη των χοίρων, την άλλη γρίππη των πτηνών, την επόμενη ότι αγγίζουμε την χρεωκοπία, ότι το έλλειμμα που χθες ήταν 3% σήμερα είναι 13%. Ολόκληρα πακέτα χρηματοδότησης, όπως το 4ο, εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη.
Η ανθρωπότητα πάσχει από μνήμη ψαριού. Συνείδησή της πλέον είναι η οθόνη. Είμαστε ό,τι μας λένε ότι είμαστε. Εν προκειμένω: "ένας λαός απατεώνων", θα πρεπε "να είχαμε πουλήσει την Ακρόπολη προ πολλού", "πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο" και να ζούμε λιγότερο...

Τι συμβαίνει αν δεν χωράμε σ'αυτήν την καρτ-ποστάλ;

Όσο θα φωνάζουν ότι έχουμε κρίση τόσο θα έχουμε κρίση.
Όσο για τη "θεραπεία" αυτή σίγουρα θα μας στείλει πιο γρήγορα στο τέλος από την ίδια την "αρώστεια". Και εν τω μεταξύ τα κοράκια θα πετάνε από πάνω μας μέχρι εμείς να πειστούμε να κάνουμε τα πτώματα.

Ας δείξουμε ότι ήρθε καιρός να πάψουμε να είμαστε παθητικοί καταναλωτές της πραγματικότητας που μας σερβίρουν.
Ας ξεβρακωθούμε έτσι ώστε να τους δείξουμε τη γύμνια τους.
Ας πριονίσουμε το παραμύθι τους, εδώ και τώρα. Εκεί και τότε:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ ΜΙΑ (13:00)
ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΓΔΥΘΟΥΜΕ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΧΗ:

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!".