Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

2ο Εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης των εθελοντών Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα


Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων διοργανώνει η ομάδα εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα και οι φίλοι τους, το Σάββατο και την Κυριακή 22 & 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο).Θα προσφερθούν αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει καθώς και αγαθά ή χειροποίητες δημιουργίες που φίλοι μας διαθέτουν γενναιόδωρα. Επειδή “τα πράγματατα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται“, ξαναδίνουμε αξία, προσφέροντας πράγματα αχρησιμοποίητα αλλά όχι άχρηστα.Τα αντικείμενα που δεχόμαστε είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή ένα φίλο. Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.Γιατί; Για να κινητοποιηθούμε όλοι εθελοντικά σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και να βοηθήσουμε έναν κοινωφελή σκοπό, όπως αυτός των Κατασκηνώσεων Χ.Π.Χ.Ν

Πότε; Σάββατο και Κυριακή 22& 23 Δεκεμβρίου 2012, ώρες 10.00 έως 20.30

Που; στο Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, Βασιλίσσης Όλγας 1, Αθήνα – Ζάππειο


Τι να προσφέρετε; Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές συσκευές, βιβλία, cds, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. μαρμελάδες, κρασί) κ.τ.λ.

Τι θα βρείτε εκεί; Αυτά που θα έχουν προσφερθεί!

Χαρίστε μας πράγματα που δεν χρειάζεστε, ελάτε να τα διαθέσετε οι ίδιοι! Εσείς παραχωρείτε περιττά πράγματα, αυτοί που τα χρειάζονται τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε το σωματείο (www.kataskinosi.gr ) να βοηθήσει τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης!

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εθελοντικού παζαριού, παρουσιάζεται και έκθεση φωτογραφίας του Διονύση Μοσχονά με τίτλο «Προσοχή εύθραυστον» με στιγμιότυπα από την ζωή των παιδιών στην κατασκήνωση. Το φωτογραφικό υλικό, ψηφιακές εκτύπωσεις Lambda 30x40cm μια ευγενική προσφορά του φωτογράφου, θα διατίθεται προς πώληση για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου.


Attention Fragile from Dionisis Moschonas on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου