Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Σχέδιο Πόλης



Κάλεσμα του Ορίζοντα Γεγονότων για συμμετοχή σε έκθεση/δράση
Σχέδιο Πόλης
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
 
Εντάξει, πήρες το χρίσμα, συγχαρητήρια με την ευκαιρία.. Τώρα μένει μόνο να σε ψηφίσουν και πια, όταν με το καλό βγεις να σε αφήσουν να κάνεις πράξη όσα θά'θελες ή και να σε αποτρέψουν, ευτυχώς ή δυστυχώς για τους πολίτες, ανάλογα τι θες...
Ο Ορίζοντας Γεγονότων, πιστός όπως πάντα στον κοινωνικό του ρόλο, είναι εδώ για να βοηθήσει. 
   Τι θες, τι θά' θελες να θες, βεβαίως τι θέλουν και τι θά' θελαν να θέλουν και το πιο σημαντικό, πώς το εκφράζουμε αυτό.. Πολλές φορές λέμε πράγματα που δεν γίνονται είτε κάνουμε πράγματα που δεν λέγονται. 
 
Είμαστε εδώ ακριβώς για να σε βγάλουμε απ' το δίλημμα.
 
Ιδέες, προτάσεις, σύγχρονες τάσεις στην πόλη. Σχόλια, σχέδια, μακέτες, δικτυακές πλατφόρμες, νέοι θεσμοί - εδώ και στο εξωτερικό- διαλέξεις, συζητήσεις, εικαστικές προσεγγίσεις, HOT και ΝΟΤ της (έμμεσης ή άμεσης) δημοκρατίας. Ζητήματα κοινωνικής ενίσχυσης, διαχείρισης ενέργειας όσο και ψυχικής ενέργειας. 
 
Καλώντας να εκφραστεί  μια -open source- δεξαμενή ιδεών που υπάρχει έξω και μακρυά απ' τους στενούς ορίζοντες της ιδεολογικής καθοδήγησης κι ίσως έξω κι απ' τα στενά πλαίσια της οικονομικής δομής. Όλα αυτά και άλλα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα ακόμα και για την απίθανη περίπτωση που θά 'θελες να τα υλοποιήσεις, παρουσιάζονται σε μια μεγάλη ομαδική έκθεση εικαστικών και δράσεων στην πόλη, εκεί κοντά στα μέσα Απρίλη.
 
Την Πρωταπριλιά Τρίτη στις 4.00 μμ, σας καλούμε για έναν περίπατο περισυλλογής και συλλογής ιδεών, με αφετηρία την Κεραμεικού 88.
 
Για πληροφορίες:
Τζίμης Ευθυμίου
6976689670
Μαρία Δουκάκη
 
Για αποστολή συμμετοχών-προτάσεων μέχρι 10 Απριλίου:
Ορίζοντας Γεγονότων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου