Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Β' - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


Ορίζοντας Γεγονότων
Ένα ανοιχτό πλάνο για τη συνάντηση της Τέχνης με την Κοινωνία και με τον Εαυτό της 
ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Β΄

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Εντάξει, πήρες το χρίσμα, συγχαρητήρια με την ευκαιρία.. Τώρα μένει μόνο να σε ψηφίσουν και πια, όταν με το καλό βγεις να σε αφήσουν να κάνεις πράξη όσα θα' θελες ή και να σε αποτρέψουν, ευτυχώς ή δυστυχώς για τους πολίτες, ανάλογα τι θες...
Ο Ορίζοντας Γεγονότων, πιστός όπως πάντα στον κοινωνικό του ρόλο, είναι εδώ για να βοηθήσει. 
Τι θες, τι θα' θελες να θες, βεβαίως τι θέλουν και τι θα' θελαν να θέλουν και το πιο σημαντικό, πώς το εκφράζουμε αυτό.. Πολλές φορές λέμε πράγματα που δεν γίνονται είτε κάνουμε πράγματα που δεν λέγονται. 
Είμαστε εδώ ακριβώς για να σε βγάλουμε από το δίλημμα.
Ιδέες, προτάσεις, σύγχρονες τάσεις στην πόλη. Σχόλια, σχέδια, μακέτες, δικτυακές πλατφόρμες, νέοι θεσμοί - εδώ και στο εξωτερικό- διαλέξεις, συζητήσεις, εικαστικές προσεγγίσεις, HOT και ΝΟΤ της (έμμεσης ή άμεσης) δημοκρατίας. Ζητήματα κοινωνικής ενίσχυσης, διαχείρισης ενέργειας όσο και ψυχικής ενέργειας. 

Καλώντας να εκφραστεί  μια -open source- δεξαμενή ιδεών που υπάρχει έξω και μακριά από τους στενούς ορίζοντες της ιδεολογικής καθοδήγησης κι ίσως έξω κι απ' τα στενά πλαίσια της οικονομικής δομής. Όλα αυτά και άλλα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα ακόμα και για την απίθανη περίπτωση που θα' θελες να τα υλοποιήσεις, παρουσιάζονται σε μια μεγάλη ομαδική έκθεση εικαστικών και δράσεων στην πόλη.

Στο Διά Ταύτα

Αυτά ανήκουν πια στην ιστορία: Παρουσιάσαμε, περιγράψαμε, αναλύσαμε και σας καλέσαμε ξανά και ξανά .. Έ, γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι!

Τώρα, και λίγο πριν να φτάσουμε στο νήμα, σας ενημερώνουμε πως όποιος έχει να προσθέσει τη συμμετοχή του, μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά αμέσως τώρα 
στο katehaki54@yahoo.gr ή  info@orizontasgegonoton.gr

και την Τρίτη 20 Μαΐου 5.00 - 7.00 μμ να τα φέρει ο ίδιος στην Κεραμεικού 88ώστε να ακολουθήσει την ίδια μέρα η διαμόρφωση του χώρου και το στήσιμο της έκθεσης.

Εγκαινιάζουμε την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 8.00 μμ με μουσικές κτλ κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου