Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα σε... ΟΙΚΟ ΕΝΟΧΗΣ

Ο Ορίζοντας Γεγονότων  καλεί σε μια έκθεση διαπραγμάτευσης ανάμεσα στο οριακά ιδιωτικό και το απρόβλεπτα δημόσιο. Έργα που θα μπορούσε να είναι ζωγραφική ή φωτογραφία, βίντεο performances ή εγκαταστάσεις, γλυπτά ή κείμενα, επιχειρώντας το στοίχημα μιας ευρύτερης σύνθεσης που θα περιγράφει την μαγική ή τραγική τελετουργία της συνάντησης, ανάμεσα σε ετερότητες.
Η ενοχή- λέξη παράφραση αλλά και παράμετρος της επιθυμίας, βρίσκει τις δικές της υπόγειες διαδρομές για να αναδείξει το Εγώ, ακυρώνοντας το. Πυλώνας της αγοράς, των ιδεολογικών μηχανισμών και  εξαρτήσεων, ροοστάτης της ανταλλαγής βιωμάτων. Υπάρχει έδαφος για μια νέα -κι εκεί που δεν υπάρχει- αθωότητα? Ένα ορισμό της ομορφιάς εκεί ακριβώς που υποκλέπτεται το νόημα της απ τους θαυματοποιούς της αποενοχοποίησης. 
Κι εδώ, πέρα απ' τους νόμους της αγοράς, αντικείμενο είναι όχι μόνο η τέχνη, ο έρωτας, η οικονομία, αλλά η ίδια η ζωή...

Η Έκθεση (Α' κύκλος, προγραμματίζεται για τα τέλη Μάη. Οι πρώτες δηλώσεις ενδιαφέροντος πάντως όχι πάνω απ' τον αριθμό των 20 θα συν-διαλεχτούν για τη διοργάνωση της δράσης.)

 Οίκος ανοχής μόνο με παντρεμένες γυναίκες - 300 ευρώ την ώρα πλήρωναν οι πελάτες στη Ρωσία [εικόνα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου