Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ*

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ*

ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ

Ο Ορίζοντας Γεγονότων  καλεί σε μια έκθεση διαπραγμάτευσης ανάμεσα στο οριακά ιδιωτικό και το απρόβλεπτα δημόσιο.  Έργα ζωγραφικής ή φωτογραφίας, βίντεο performances ή εγκαταστάσεις, γλυπτά ή κείμενα, επιχειρώντας το στοίχημα μιας ευρύτερης σύνθεσης που θα περιγράφει την μαγική ή τραγική τελετουργία της συνάντησης, ανάμεσα σε ετερότητες.
Η οικεία ενοχή- λέξη παράφραση αλλά και παράμετρος της επιθυμίας, βρίσκει τις δικές της υπόγειες διαδρομές για να αναδείξει το εγώ, ακυρώνοντας το. Πυλώνας της αγοράς, των ιδεολογικών μηχανισμών και  εξαρτήσεων, ροοστάτης της ανταλλαγής βιωμάτων. Ίσως μια πόρτα που αν παραβιάσουμε μπορούσε να μας οδηγήσει σ' ένα μυστικό κήπο...
Υπάρχει έδαφος για μια νέα -κι εκεί που δεν υπάρχει- αθωότητα?
 Ένα ορισμό της ομορφιάς εκεί ακριβώς που υποκλέπτεται το νόημα της απ τους θαυματοποιούς της αποενοχοποίησης.?
Θ' αφήσουμε να μας επηρεάσουν τα αντίγραφά μας?
Μια έκθεση που ψάχνει πέρα απ' τους νόμους της αγοράς,  το αντικείμενο της.
Όχι μόνο η τέχνη, ο έρωτας, η οικονομία, αλλά η ίδια η ζωή...


* Η έκθεση θα γίνει στο κτίριο του Ορίζοντα, Κεραμεικού 88. Εγκαίνια Παρασκευή 17 κ Σάββατο 18 Απρίλη. Διάρκεια ως αρχές Μάη. Την έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις. Αποστολή φωτό έργων όχι μετά την πρώτη βδομάδα του Απρίλη. Έξοδα καταλόγου κ λειτουργικά της έκθεσης: 20 ευρώ /ή αντίστοιχη εθελοντική εργασία. Πρώτη συνάντηση ενημέρωσης κ γνωριμίας, Τετάρτη 25 Μαρτίου, 7.30μμ.

Οίκος ανοχής μόνο με παντρεμένες γυναίκες - 300 ευρώ την ώρα πλήρωναν οι πελάτες στη Ρωσία [εικόνα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου